Sjur Jansen – frilansjournalist og oppdragsforfatter

Mann holder en bok. Bak skimtes et bymiljø.

Eksempler på artikler som jeg har skrevet

Kontakt meg her: sjur@skrivehistorie.no eller ring meg på 95 28 95 19.

Nedenfor ser du eksempler på artikler som jeg har skrevet. Jeg tar også reklameoppdrag, men da bruker jeg ikke min byline.

Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen.

Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om hvordan skrive kontrakt ved kjøp eller salg av bruktbil.

Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen.
Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen.  Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om reglene for fordeling av verdier i et skilsmisseoppgjør. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om bruktbilavgifter. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handle rom hvordan unngå toll ved utenlandsreiser. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om hvilke rabattkort man kan bruke ved oppussing. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om bedriften Dine Pengers historie. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen.

Har du kommet helt hit, antar jeg du leter etter noen som kan levere tekst til artikler, bøker, reklame, nettsider, nyhetsbrev eller lignende. Det kan jeg! Ta kontakt: sjur@skrivehistorie.no