Vil du ha en second opinion om din reklame?

Tabbeforsikring mot dårlig kundekommunikasjon.

Lager du reklame, nettsider og nyhetsbrev? Noen ganger kan det være lurt å hente inn en person som kan se med friske øyne. Kontakt meg, så tar jeg en kikk på det du lager.

Send meg lenke eller pdf. Så setter jeg av en time på lese gjennom og komme med innspill til forbedringer. Jeg svarer på e-post eller telefon. Må du ha svar svært raskt, må du ringe først og høre om jeg har tid akkurat nå.

Jeg kan selvsagt ikke garantere at prosjektet ditt blir tabbefritt, men det hjelper at en person utenfra tar en kikk. Det kan være noe så enkelt som at du har glemt å sette på pris eller adresse. Jeg er en allrounder, så jeg kan komme med innspill på både tekst, argumenter, bilder og mye annet.

Dersom teksten henvender seg til pensjonister og du bruker bilder av tenåringer, da vil jeg si fra om at noe skurrer. Er det snakk om en nettside og du ikke har optimalisert den for søkemotorer, da vil jeg komme med noen forslag.

Kontakt sjur@skrivehistorie.no

Mobil: 952 89 519

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *