Redaksjonelle tjenester

Jeg skriver artikler på oppdrag for bedrifter, aviser og organisasjoner. Kontakt: sjur@skrivehistorie.no

Nedenfor ser du noen artikler som jeg skrev før jeg startet skrivefirma. For øvrig finner du noen av mine nyere artikler på Barnevakten.no.

Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen.

Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om hvordan skrive kontrakt ved kjøp eller salg av bruktbil.

Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen.  Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om reglene for fordeling av verdier i et skilsmisseoppgjør. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om bruktbilavgifter. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handle rom hvordan unngå toll ved utenlandsreiser. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om hvilke rabattkort man kan bruke ved oppussing. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om bedriften Dine Pengers historie. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Skjermdump av artikkel skrevet av Sjur Jansen. Artikkelen handler om hvordan kjærestepar kan kjøpe bolig.

Artikkel som forteller hvilke rettigheter man har når man bor i kollektiv. Kontakt sjur@skrivehistorie.no Mobil: 952 89 519