Jeg lager dine nye nettsider

Jeg fornyer nettsidene til firmaer på to måter:

Fornye tekster og bilder: Jeg lager nye tekster, bilder og filmer. Har tekstene riktig fokus? Får leseren svar på sine spørsmål? Er tekstene optimalisert for Google? Jeg jobber ikke med programkoder, men fornyer innholdet innenfor rammene av den webløsningen firmaet ditt har i dag.

Fornye design – eller oppstart av nettsider: Nettsidene du leser nå, er laget med programmet WordPress, programmet har svært mange gratis designmaler og plugins. Jeg kan hjelpe deg med å fornye nettsidene dine, eller komme i gang med firmanettsider, ved hjelp av WordPress.

25 prosent av verdens nettsider er laget med WordPress, derfor er du ikke låst til hvem du får hjelp fra. Er det for eksempel jeg som har hjulpet deg i gang, er det ingenting som ligger på min maskin. Det er heller ingen månedsleie til meg.

Det jeg tar betalt for, er timene som jeg hjelper deg med å justere nye maler, forfatte tekster og finne bilder. Ser du at du «klarer resten selv»,  så er det helt i orden. Jeg viser hvordan du selv kan legge inn nye innlegg på nettsidene.

Kontakt sjur@skrivehistorie.no

Mobil 95 28 95 19