11. februar 2016

Kontakt meg

Sjur Jansen tekstforfatter og kommunikasjonsrådgiver

Sjur Jansen
Stigenga 146
0979 Oslo
Mobil: 95 28 95 19
sjur@skrivehistorie.no

Mini-CV

I dag: Driver eget skrivefirma – Skrive Historie. Er journalist, oppdragsforfatter og tekstforfatter. Eksempler. Jobber også med layout, nettsider, brosjyrer, pressemeldinger, reklame, bilder og alt mulig annet innen kommunikasjon. Har både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner som kunder. Hjelper folk å utgi bøker og kan bistå fra A til Å. Jobber med programmene Indesign, Photoshop og WordPress.

Er også redaktør for nettstedet barnevakten.no som har flere millioner sidevisninger i året og som gir råd og informasjon om nettvett.

Tidligere:

Prosjektleder i Bording Cognito i 2 år: Tekstforfatter, fotograf, layoutmann og prosjektleder innen content marketing og dialogkampanjer. Innholdsproduksjon, segmentering og SEO. WordPress, Indesign og Globase. Nyhetsbrev, nettsider og DM-er.

Deskleder i Dine Penger i 19 år: Ansvarlig for desk og layout. Skrev artikler. Opptatt av pedagogikk. Medlem av ledergruppen. Medforfatter av flere bøker. Produserte også radioreklame, annonser og butikkplakater. Jobbet med redaksjonelle rutiner og produktutvikling. Ledet planleggingsmøter for hovedoppslag.

Informasjonsansvarlig i Filadelfiakirken i 2 år: Lagde medlemsblad, annonser og nettsider.

Markedssekretær i NKS Fjernundervisning i 1 år: Produksjon av annonser. Kontakt med reklamebyråer.

Altmuligmann i NmU i 1 år: Redaksjonelle oppgaver. Satte sammen medlemsblad, fotograferte, lagde plakater til messevegger.

Medarbeider i Telle Seaman Shop i 6 år: Lang erfaring med å gi service til kunder. Var høyt og lavt i denne bedriften.

Eget forlag: Har gitt ut flere bøker.

Bloggartikler: Driver flere blogger.

Utdanning: Selvlært.

Se mine tjenester her.

Se bloggartikler om kommunikasjon her.