Hvordan komme i gang med boken du skal skrive

Jeg får stadig henvendelser fra folk som har lyst til å skrive bok og som ikke vet hvordan de skal starte. Eller så har de skrevet noen sider og så har prosjektet stanset opp.

Derfor har jeg laget en e-bok med tips og råd om akkurat dette.

  • Hvordan lage en fyldig disposisjon
  • Hvordan komme videre når du står fast
  • Hvordan regne ut hvor tid det tar å skrive hele boken
  • Hvordan komme i mål

E-boken er på rundt 20 sider hvis du ser for deg bokstørrelsen til en roman. Det er altså en kort bok, men den inneholder mange tips.

Som sagt får jeg mange henvendelser og jeg bruker mye tid på å hjelpe folk i gang eller svare på spørsmål uten at jeg tjener en krone på det. Derfor er det fint om du kan starte med denne e-boken. Ønsker du hjelp utover det, er det bare å ta kontakt. For eksempel leser jeg gjerne tekster og gir innspill – mot betaling. Jeg kan også lage bokomslag.

Gå til nettbutikken