Julegavetips: Hjelp til å skrive bok om barndom eller liv

To bøker. Tittelen på begge er "Mitt liv". Omslaget på den venstreboken viser en gutt som vasser på en strand. Boken til høyre har ikke noe bilde, men har noen forkanter som design.

59 kr

500 spørsmål om ditt liv

Bok

Gi bort 500 spørsmål: Du får 500 spørsmål tilsendt som PDF. Print ut hjemme og legg under juletreet. Spørsmålene er til hjelp når man skal skrive sin livshistorie. Når man har skrevet ferdig, kan man for eksempel trykke en bok man kan gi til slekten.

Mot en timepris kan jeg hjelpe til med layout, omslag, bilder og trykking. Eller så fikser dere det selv.

Kjøp e-boken med 500 spørsmål her.

2000-50.000 kr

Boken om dine foreldres liv

Gi bort skrivehjelp: Folk kan ha mye å fortelle, men mange vegrer seg for å bruke tastaturet. Da kan de ta kontakt med meg i Skrive Historie. Vi møtes på skjermen, så fortelles historien muntlig. Jeg skriver ned, sender tekst i retur og lager fiks ferdig bok.

Det koster omkring 200 kroner pr bokside i A5-størrelse, i tillegg kommer layout og trykking. Ta kontakt for å drøfte en passende gavesum som du vil gi bort til mor, far eller noen andre som du synes bør skrive en bok. Vi kan for eksempel avtale at jeg ordner første kapittel som du betaler for, deretter står mottakeren fritt til å betale selv for de neste kapitlene som skal skrives.

Eller du kan betale for hele boken. Da må vi snakkes for å bestemme lengde, opplag og så videre slik at jeg kan antyde en pris.

Jeg har sluttet å ta oppdrag som i hovedsak handler om overgrep, omsorgssvikt, pasientskader, diagnoser, mobbing, erstatning og lignende.

Flere priser her. 

Print ut gavekort og pakk det pent inn.

Ta kontakt med sjur@skrivehistorie.no