Julegavetips: Hjelp til å skrive bok om barndom eller liv

To bøker. Tittelen på begge er "Mitt liv". Omslaget på den venstreboken viser en gutt som vasser på en strand. Boken til høyre har ikke noe bilde, men har noen forkanter som design.

59 kr

500 spørsmål om ditt liv

Bok

Gi bort 500 spørsmål: Du får 500 spørsmål tilsendt som PDF. Print ut hjemme og legg under juletreet. Spørsmålene er til hjelp når man skal skrive sin livshistorie. Når man har skrevet ferdig, kan man for eksempel trykke en bok man kan gi til slekten.

Mot en timepris kan jeg hjelpe til med layout, omslag, bilder og trykking. Eller så fikser dere det selv.

Kjøp e-boken med 500 spørsmål her.

1350 kr

Det første kapittelet i boken om ditt liv

Gi bort skrivehjelp: Folk kan ha mye å fortelle, men mange vegrer seg for å bruke tastaturet. Da kan de ta kontakt med meg i Skrive Historie. Vi møtes på Skype, så fortelles historien muntlig. Jeg skriver ned og sender tekst i retur.

Tilbud før jul 2017: Et skypemøte varer i en time, deretter skriver jeg i tre timer. Normalt koster dette 2500 kroner. Men som julegave 2017 er prisen 1350 kroner. Dermed er første kapittel på plass.

Skal flere kapitler skrives, er prisen 2500 kr per skypemøte inkludert min skriving etterpå, eller en timepris på 625 kroner for annet arbeid. Jeg lager layout, omslag, snakker med trykkerier, skanner bilder, restaurerer bilder eller finner støtteopplysninger på internett.

Mottakeren står fritt til å avslutte med det ene kapittelet eller fortsette.

Et møte på Skype tilsvarer ferdig tekst på omkring 3600 ord. Hvor lang skal boken være? En bok på 150 sider i A5-størrelse, uten bilder, er på omkring 40.000 ord. Det tilsvarer omkring 11 timesmøter med meg = omkring 27.500 kroner. Teksten til en bok på 75 sider koster da omkring halvparten, altså 14.000 kroner. Og skal halvparten av plassen brukes til bilder, blir det enda lavere pris. I tillegg kommer layout og trykking.

Flere priser her. 

Print ut gavekort og pakk det pent inn.

Ta kontakt med sjur@skrivehistorie.no