Rimelige reklamefilmer

Jeg kan lage reklamefilmer som koster et par-tre tusenlapper.

Løsningen: Amatørskuespillere i USA, India eller Australia leser opp manus som jeg sender til dem. De har selv en assistent som styrer kameraet.

Denne løsningen passer dersom du er ute etter noe humoristisk eller det er viktig å holde kostnadene nede. En del av disse filmene kan gi et litt rufsete og harry inntrykk, ikke bruk dem hvis du vil fremstå som pen og pyntelig. Men er firmaet ditt løs litt i snippen, kan det passe.

En filmsnutt kan for eksempel se ut som en nyhetssending der tanten din eller firmaet ditt blir omtalt. Eller så kan filmen vise en inder som sender en hilsen fra hjemmet sitt. Det er en del ideer å velge mellom. Man kan også bruke filmene som en overraskelse på julebord eller sommeravslutning.

Alle snakker engelsk, men jeg kan legge på norsk teksting. Bildekvaliteten er ikke optimal, men man kan bestille noe bedre kvalitet enn i eksemplene under.

Gi meg noen hint om hva filmen skal brukes til, så kan jeg skrive manus som passer til skuespillerens location. I tillegg kan jeg legge på en del lydeffekter, overskrifter eller din logo. Det er snakk om omkring 30 sekunder med film.

Her ser du filmer som jeg har laget ved hjelp av slike skuespillere:


Det er ikke bare rufsete varianter, du kan også for eksempel få en skuespiller med nøytrale og pene klær gi informasjon på engelsk mot hvit bakgrunn.

Se også mitt samarbeid med T2 Design der vi selv står bak kameraet for å lage filmsnutter til bedriften din – da med bedre bildekvalitet og med norske omgivelser. Her blir prisen høyere.

Kontakt sjur@skrivehistorie.no

Mobil: 95 28 95 19