6. november 2018

Angrerett, retur, reklamasjon, leveringstid, personvern og sånn

Betingelser i nettbutikken

 

Leveringstid

Digitale produkter sendes umiddelbart ut fra nettbutikken, automatisk. Hvis du ikke har mottatt filen(e) på e-posten etter noen minutter, eller la oss si en halv time, er det fint om du gir meg beskjed. Da har systemet fått hikke og jeg må sende ut manuelt. Dette har skjedd bare et par ganger i løpet av den tiden jeg har hatt nettbutikk.

Papirbøker pakkes og sendes nesten alltid samme dag som bestillingen kommer inn. Tekstforfattere er generelt lenket til tastaturet i alle døgnets våkne timer, men det hender faktisk at vi drar på ferie. Og da kan det ta noen dager før jeg har fått noen hjemme til å sende ut boken som du har bestilt.

Angrerett

Du har 14. dagers angrerett når du kjøper fysiske produkter i nettbutikken. Dette gjelder ikke e-bøker eller andre digitale filer. Du må varsle meg innen 14 dager for å kunne benytte angreretten. Benytt sjur@skrivehistorie.no eller send sms til 95289519. Ved retur av papirbøker eller andre fysiske varer, er det du som må betale frakt og emballasje.

Reklamasjon

Er boken ødelagt når den ankommer deg, så send et bilde av skaden, så sender jeg en ny bok til deg.

Personvern

Når du legger inn navn, adresse, e-post og telefonnummer og lignende for å bestille et produkt, så blir de opplysninger først brukt til å produsere en fakturakopi som du får tilsendt i løpet av et par dager, disse opplysningene blir liggende i nettbutikksystemet og regnskapssystemet.

Jeg ringer ikke folk som har handlet i nettbutikken. Telefonnummeret er bare reserve hvis det er noe feil med e-postadressen. Jeg selger heller ikke slike personopplysninger.

Jeg benytter Google Analytics, der kan jeg se hvilke av mine nettsider som er populære og andre lignende standardopplysninger som Google Analytics leverer, men jeg kan ikke se navnene på dem som har besøkt nettsidene. Ingen personvernopplysninger ligger på mine datamaskiner, alt ligger hos profesjonelle aktører som har brannmurer og alt mulig slikt.

Utlandet

Prisene i nettbutikken gjelder forsendelser i Norge. Jeg må kanskje ha mer penger av deg hvis et fysisk produkt skal sendes til utlandet.