6. november 2018

Angrerett, retur, reklamasjon, leveringstid, personvern og sånn

Betingelser i nettbutikken

 

Leveringstid

Digitale produkter sendes umiddelbart ut fra nettbutikken, automatisk. Hvis du ikke har mottatt filen(e) på e-posten etter noen minutter, eller la oss si en halv time, er det fint om du gir meg beskjed (sjur@skrivehistorie.no). Da har systemet fått hikke og jeg må sende ut manuelt.

Papirbøker pakkes og sendes nesten alltid samme dag som bestillingen kommer inn. Er jeg på ferie, kan det ta noen dager før jeg har fått noen hjemme til å sende ut boken som du har bestilt.

Angrerett

Du har 14. dagers angrerett når du kjøper fysiske produkter (papirbøker) i nettbutikken. Du må varsle meg innen 14 dager for å kunne benytte angreretten. Benytt sjur@skrivehistorie.no eller send sms til 95 28 95 19. Ved retur av papirbøker eller andre fysiske varer, er det du som må betale frakt og emballasje.

Det er ikke angrerett på e-bøker eller andre digitale filer.

Reklamasjon

Er boken ødelagt når den ankommer deg, så send et bilde av skaden, så sender jeg en ny bok til deg.

Personvern

Når du legger inn navn, adresse, e-post og telefonnummer og lignende for å bestille et produkt, så blir de opplysningene først brukt til å produsere en fakturakopi som du får tilsendt i løpet av et par dager, disse opplysningene blir liggende i nettbutikksystemet og regnskapssystemet.

Jeg ringer normalt ikke folk som har handlet i nettbutikken. Telefonnummeret er bare reserve hvis det er noe feil med e-postadressen. Jeg selger heller ikke slike personopplysninger.

Jeg benytter Google Analytics, der kan jeg se hvilke av mine nettsider som er populære og andre lignende standardopplysninger som Google Analytics leverer, men jeg kan ikke se navnene på dem som har besøkt nettsidene. Ingen personvernopplysninger ligger på mine datamaskiner, alt ligger hos profesjonelle aktører som har brannmurer og alt mulig slikt.

Utlandet

Prisene i nettbutikken gjelder forsendelser i Norge. Jeg må kanskje ha mer penger av deg hvis et fysisk produkt skal sendes til utlandet.

Lenke til denne teksten

Denne teksten finnes flere steder i nettbutikken. Skal du lese teksten senere, finner du den i menyen øverst. Eller ta kopi av denne lenken:

Angrerett, retur, reklamasjon, leveringstid, personvern og sånn